Creëer jouw identiteit!

Een huis als thuis laten voelen wordt steeds belangrijker. Het is de plek waar je tot rust moet kunnen komen, maar vooral waar je je het prettigst voelt. 
Het is niet voor iedereen makkelijk een interieur te creëren waar je blij van wordt. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende trends en het veranderd ook zo snel! Heel begrijpelijk dat je dan door de bomen het bos niet meer ziet.

Ook zakelijk gezien is een eigen identiteit enorm belangrijk. We denken altijd direct aan een logo en een huisstijl van een bedrijf, maar ook het interieur van een bedrijf zegt veel over wie jullie zijn en wat jullie doen. Bij binnenkomst wil je dat de klant er gelijk een gevoel bij krijgt. Het interieur heeft hier een bepalende rol in. Je wilt uitstralen waar je ook voor staat en wat je aanbiedt. 

Maar hoe creëer je dan jouw identiteit of die van je bedrijf? Wat past bij jou? Hieronder geven wij een aantal tips.

 

Back to Basic

Het gaat niet direct om de laatste trends, maar om een goede basis om je identiteit te creëren. Wat past bij jou? Als je een goede basis hebt opgezet kun je vanuit hier met accessoires aanpassingen doen aan de trends van het seizoen.

Een goede basis voor je interieur begint bij goed nadenken over welke ruimte je wilt veranderen en wat je graag zou willen met die ruimte. Als voorbeeld; Keukens zijn vaak het middelpunt van het huis. En een keuken staat gemiddeld 15 jaar. Het is dus erg belangrijk goed na te denken welke soort keuken je kiest. Een keuken die in ieder geval niet seizoensgebonden is, maar met behulp van kleine aanpassingen door de jaren heen, lange tijd een trendy keuken kan blijven.

 

Elk huisje heeft zijn ‘kruisje’

We hebben allemaal wel een rommelhoekje of laatje. Of een collega die er een behoorlijk rommeltje van kan maken. Houd rust vooral in de ruimtes en overzicht. Zorg ervoor dat je de inrichting niet te druk maakt met allerlei opbergplekjes en diverse tierelantijntjes. Denk aan 1 á 2 bepaalde plekken voor opbergkasten, zodat je gemakkelijk de spullen kunt opbergen waardoor je die rust weer terugkrijgt in jouw interieur en een opgeruimd gevoel houdt.

 

Hulp nodig?

Wil je hulp bij het creëren van jouw identiteit? Wij komen graag langs of gaan graag met jou aan tafel om alles uit te tekenen. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Ideeën opdoen? Volg ons op FB. 

Graag tot snel!
Groet,

Dirk, Willem & Jolanda
De Interieurmannen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *