De Interieurmannen – Hoe creëer je een fijne werkplek?

Hoe creëer je een fijne werkplek?
Zit je ook al tijden tegen die witte muren aan te kijken, of heb je een zo’n werkplek met alleen een bureau, stoel en een dode plant die je niet echt motiveert? Dan is het echt tijd voor een nieuwe of vernieuwde werkplek!

Maar hoe creëer je die?
Hoe creëer je nu een goede werkplek die ook een beetje sfeer heeft? Zorg dat je in ieder geval genoeg daglicht binnenkrijgt. Helaas lukt dit niet altijd en heb je ook weleens een inpandig kantoor. Zorg dat deze dan in ieder geval ramen heeft met uitzicht op de gang of bijvoorbeeld de werkplaats. Kijk naar het soort licht dat het kantoor gebruikt. Goed licht laat ons efficiënter werken. Te weinig licht maakt ons vermoeid en uiteindelijk depressief, voldoende (maar niet teveel) licht en een prettige lichtkleur zijn dus belangrijk voor onze werkruimte.

Geef de muren een kleurtje! En ruim op. Niet genoeg bergruimte? Geen probleem, wij kunnen dit creëeren! Hulp qua styling nodig? Ook daar hebben wij onze mogelijkheden in. Welke stijl dan ook.

Een goede werkplek moet inspireren!
Wij Nederlanders hebben een niet ‘lullen maar poetsen’ mentaliteit. Maar zijn we ook allemaal ‘happy’ op ons werk? Op een fijne en een beetje sfeervolle werkplek presteer je vaker beter en voel je je gelukkiger en dus energieker.

Dus bazen onder ons met die saaie werkplekken… neem even contact met ons op! Wij komen langs, kijken rond, maken gezamenlijk een moodboard/tekening en gaan aan de slag! Uiteraard passend bij jullie bedrijf. Alleen nu maar hopen dat je naast die fijne werkplek ook leuke collega’s hebt 😉

 

Nieuwsgierig naar onze ideeën en mogelijkheden? Leuk! Bekijk onze website en maak een afspraak. Van planning tot realisatie. Dat zijn De Interieurmannen.

 

Graag tot snel!
Groet,

Dirk, Willem & Jolanda
‘De Interieurmannen’

 

 

 

P.S. Nieuwsgierig naar de locatie van deze werkplek. Neem voor meer informatie contact op met milavastgoed.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *