De Interieurmannen – Onze interieurvrouw aan het woord… Jolanda!

Wie is Jolanda binnen De Interieurmannen?
Ik ben ten eerste de enige vrouw binnen de interieurmannen.nl. Maar in deze prachtige mancave sta ik prima mijn mannetje ;-). Qua werkzaamheden ben ik wel een manusje van alles, maar mijn hoofdwerkzaamheden zijn voornamelijk de boekhouding en de planning. 

Heb je altijd al in de interieurbouw gewerkt?

Voordat we gestart zijn met onze eigen ondernemingen, ben ik jarenlang werkzaam geweest in de zorg. Helaas door lichamelijke klachten en daardoor meerdere rugoperaties, kon dit niet meer. En stil zitten is geen optie als je vol met ideeën zit en altijd een positieve instelling hebt. Dus toen Wim (tevens mijn echtgenoot) de keuze maakte om zelf een bedrijf op te starten, kwamen die ideeën en het doorzettingsvermogen heel goed van pas. Samen de schouders eronder en er iets heel moois van maken, dat was en is ons motto. Met mooie ideeën en een positieve kijk vanuit mijn kant en de gouden handen van Wim hebben wij o.a. De Interieurmannen weten op te zetten.

Wat maakt jullie bedrijf anders dan andere interieurmakers?

Wat ons onderscheidt is toch, het samen met de klant bedenken hoe we iets kunnen realiseren wat precies weergeeft wat de klant voor ogen heeft. Dat doen wij door met de klant door de ruimte(s) te lopen en de mooie dingen die we bedacht hebben (met een kop koffie) te noteren en een voorstel te maken. Live waar de klant bij is.  

Hoe zorg jij dat alles volgens planning loopt?

Elke maandagochtend zitten wij samen en nemen we van alle projecten de planning door. Wim berekent daarna de benodigde materialen en plaatst de bestellingen. In de loop van zo’n project ben ik de vrouw die de mannen wijst op de kleine details en tussendoor vraagt of alles binnen is gekomen in de goede kleur enz. Ik houd in de gaten of er nog aanpassingen moeten plaatsvinden om de meubels netjes volgens afspraak en op tijd te leveren.

Waar ben jij het meest trots op?
Wat ik het meest prachtig vind is om te zien hoe zo’n proces verloopt van plank naar meubel. Als het hier opgesteld staat in de werkplaats, klaar voor levering, ben ik toch echt heel trots op wat de mannen gemaakt hebben.

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereiding van een prachtig project. Een tandartspraktijk die een nieuwe uitstraling gaat krijgen. Voor mij heel leuk: zorg en interieur samen.

De Interieurmannen kan niet zonder de interieurvrouw klopt dat?

Dat klopt wel, denk ik. Als vrouw tussen de mannen zorg ik er namelijk ook voor dat er een bakje koffie is of, met mooi weer, een heerlijk glas koud drinken. Even een rustmomentje op de dag. En dan spreken we vaak over hoe het gaat met waar we mee bezig zijn. Of alles nog loopt zoals gepland.

Tip van de interieurvrouw.
Geniet van het leven door te investeren in jezelf en mensen waar je van houdt, op een plek waar je je fijn voelt. 

Meer weten van deze stoere interieurvrouw of benieuwd naar wat De Interieurmannen voor jou kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie of een afspraak te maken.

Graag tot snel!
#deinterieurmannen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *