De Interieurmannen – Uit het juiste hout gesneden

‘De Interieurmannen’… wie zijn jullie?
Wij zijn Willem en Jolanda. Ja, je leest het goed… een vrouw ertussen! De mannen doen de gesprekken, de planning en maken de mooie projecten en Jolanda zorgt ervoor dat het goed georganiseerd is en blijft.

Hoe is ‘De Interieurmannen’ ontstaan?
Samen hebben we de passie om mooie dingen te maken. Hoe mooi is het als de klant droomt van die ene mooie keuken, kast of balie, maar geen idee heeft om dit te realiseren en dat wij deze droom kunnen verwezenlijken?! Alle drie houden we van mooie dingen bedenken en maken, hebben daarom de handen ineen geslagen en zijn aan de slag gegaan met ‘De Interieurmannen’.

 

Hoe lang bestaat ‘De Interieurmannen’ nu?
Sinds afgelopen januari 2018, nadat wij daarvoor jarenlang regelmatig aan projecten samenwerkten. Want ‘De Interieurmannen’ bestaat dan misschien net, maar wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in interieur- en standbouw.

 

Waar is jullie bedrijf gevestigd?
In het mooie Putten op de Handelsweg 16. Een ruime loods inclusief ons kantoor. Hier gebeurt ook alles… van gesprek tot realisatie.

 

Wat doen en kunnen jullie allemaal?
We maken exclusieve meubels, maar ook simpelere kleine meubels. Keukens naar wens of alleen frontjes. Zo heb je ook een complete nieuwe look zonder een nieuwe keuken neer te zetten.

Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven. Denk bij bedrijven aan een ontvangstbalie, pantry’s (kleine keukens), vergadertafels, kasten en bureau’s. Ook veel projecten mogen wij verzorgen voor horecabedrijven. Hiervoor hebben wij balie’s mogen maken, maar ook banken en tafels. Ook grote complete verbouwingen hebben we mogen doen. Prachtig! Nee, dit steken wij niet onder stoelen of banken 😉 wij zijn trots op wat wij zover al hebben mogen maken voor onze klanten.

 

Hoe gaan jullie te werk met een bedrijf of particulier?
We starten met een kennismakingsgesprek. De kennismaking doen we het liefst op locatie, zodat we gelijk een gevoel krijgen bij de ruimte. Hier maken we gezamenlijk een moodboard, waarin we letten op de indeling en functionaliteit. Deze moet vooral gebruiksvriendelijk zijn. Het proces tot een eigen unieke keuken of uniek interieur verloopt dan ook blijvend in overleg met de klant.

 

Twee mannen in de zaak, hoe sta jij als vrouw je ‘mannetje’?
Ik ga met de mannen elke week om de tafel zitten en samen bespreken we wat er die week in de planning staat en of alles besteld is en binnen is gekomen om de planning ook goed te laten verlopen.

Daarnaast zorg ik voor een extra geheugensteuntje, doe ik de administratie en vraag de jongens om de welbekende bonnetjes. En omdat er altijd hard gewerkt wordt, zorg ik ook voor de koffie en het rustmomentje, wat soms zo nodig is om fris en met volle energie aan een project te werken.
Om zo het mooiste voor een klant te maken, zoals die het graag willen zien. En soms is een vrouwelijke kijk op een project niet verkeerd.

 

Voor wat voor soort projecten kan men ‘De Interieurmannen’ inschakelen?
Voor bijna alles. Bijna niks is te gek voor ons. We zijn zelfs in gesprek om het interieur van een cruiseschip van binnen te betimmeren. Ik zou zeggen; kom langs! En geef aan wat jouw ideëen en dromen zijn, dan maken wij een op maat gemaakte tekening voor je (ook mogelijk in 3D).

 

Het team van ‘De Interieurmannen’ in het echt ontmoeten?! Dat kan! Check onze openingstijden en kom langs of maak een afspraak

 

Graag tot snel!
Groet,

Willem & Jolanda
‘De Interieurmannen’

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *