Afbeelding blog juli 2019 - De Interieurmannen

Een positieve kijk achteruit

WoW! Wij kijken terug op een mooi eerste seizoen van het jaar 2019. Naast dat wij al tientallen jaren ervaring hebben in de interieurbouw bestaan De Interieurmannen pas 1,5 jaar en wat hebben wij in die korte tijd al veel moois mogen neerzetten. Projecten in de buurt, maar ook ver buiten Putten. En daar zijn we trots op.

Aanschaf nieuwe machines 

Door de aanschaf van de twee nieuwe machines (Holzher en de Blum) in het najaar van 2018 konden wij nog verder uitbreiden in ons kunnen. Hierdoor hebben wij meerdere projecten kunnen aannemen, zonder dat een ander project hierdoor zou moeten lijden. En ook daar zijn wij heel blij mee. Anders hadden we een aantal projecten niet kunnen doen. Velen handen + machines maken licht werk ;-).

Vallen en opstaan 

Ook bij De Interieurmannen gaat het soms met vallen en opstaan. Maar door samen steeds onze schouders eronder te zetten komt het altijd weer goed. En mede daardoor hebben wij ook het afgelopen seizoen weer mooie projecten mogen verzorgen. Van hele (her)inrichtingen van winkels, horeca en marktkraam tot mooie op maat gemaakte keukens en kasten. Voor zowel bedrijven als particulieren. 

Even de bezem erdoor 

Nu de zomervakantie in zicht is houden ook wij een grote schoonmaak door onze hal en gaan wij genieten van onze vakantie. Maar! We hebben alweer veel mooie projecten op de planken liggen als we terugkomen. We geven je alvast een tipje van de sluier… Tanden! Wat we hier mee gaan doen? Blijf ons volgen!

Overzicht in een korte film
Bekijk hier een aantal van onze projecten van het afgelopen seizoen!

Meer informatie of graag een afspraak maken om te kijken wat De Interieurmannen voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Graag tot snel!
#deinterieurmannen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *