Gezichten achter De Interieurmannen – Willem

Hallo Interieurman… Vertel eens iets over jezelf?
Mijn naam is Willem van den End, 44 jaar en woon met vrouw Jolanda en twee kinderen in het mooie Putten. Ruim vijf jaar geleden heb ik samen met mijn vrouw Jolanda besloten om uit loondienst te gaan en als zzp-er verder te gaan.

Wat ben je toen gaan doen?
Ik ben gestart met werken in de particuliere markt. Vloeren leggen, vloerverwarming en totale verbouwingen. Regelmatig was ik ook werkzaam in de standbouw bij mijn oude werkgever.
Ik kwam er achter dat mooie dingen maken toch datgene is wat ik leuk vind en waar ik goed in ben.
Dus verder in de standbouw, onder de naam Studio-Expo, maar dan alleen de bijzondere stands. Houtbouw en mooie meubels die voor langere tijd inzetbaar zijn.
Ondertussen hebben we een mooie werkplaats in Putten opgebouwd. Met prachtige machines waar we hele mooie dingen mee kunnen maken.

 

Wat doe jij allemaal bij De Interieurmannen?
Anderhalf jaar geleden kwam ik in contact met Dirk en samen hebben we de schouders er onder gezet om De Interieurmannen.nl op te starten. Dus nu heb ik twee bedrijven. Het pand en de machinale wordt nu gedeeld door Studio-Expo en De Interieurmannen.nl en dat gaat prima.

 

Wat zijn jouw sterke kanten… Waar ben je echt goed in, waar wordt je blij van?
Mijn sterke kant binnen het bedrijf is toch wel het plannen van de opdrachten. Bestellen van de materialen die we nodig hebben en facturen maken doe ik. Inkoop en verkoop ligt dus bij mij. Niet de boekhouding hoor, dat doet Jolanda.
De Interieurmannen - Putten

Je zal wel lange dagen maken.
’s Morgens om half acht ben ik op de Handelsweg. Dan zet ik de verwarming aan en de machines. Koffie automaat aan en de computer opstarten. De laatste mail checken.
Om acht uur komen de jongens binnen en op maandag spreken we de week door.
Nu is de drukke periode voor de standbouw en dat betekent dat ik ‘s avonds ook nog aan het timmeren ben.

 

Als druk man… hoe krijg je alles op tijd klaar?
De standbouw doe ik zelf, in de drukke tijd heb ik soms wat hulp van zzp-ers die ik al lange tijd ken. Met de opbouw en de afbouw heb ik ook altijd mannen die me helpen. Als er ruimte is bij De Interieurmannen.nl helpt Dirk ook mee. Alleen is dat niet te doen.

 

Heb je nog wel vrije tijd?
Jawel hoor. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om tijd door te brengen met mijn gezin. Samen leuke dingen doen. Samen lachen. Heerlijk!

 

Wat doe je verder? 
In de werkplaats sleutel ik samen met mijn broer aan brommers. Ik heb nu twee oude Kreidlers staan die gereviseerd gaan worden. Heerlijk ontspannen sleutelen. De geur van de benzinemotoren, de vette vingers van de olie. Ja, dat is ontspanning voor mij.
Zaterdagmiddag zijn we, als het kan, hiermee bezig. En voor de lunch halen we bij het kleine kippenboertje Grillkip&Co een heerlijk gegrild kippetje. Die eten we dan met z’n tweeën en gaan weer heerlijk verder met sleutelen. Dat is voor mij ontspanning.

 

Het team van ‘De Interieurmannen’ in het echt ontmoeten?! Dat kan! Check onze openingstijden en kom langs of maak een afspraak.

Graag tot snel!

Groet,

Dirk, Willem & Jolanda

‘De Interieurmannen’

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *