Hoe wij werken

Een droomkeuken voor ogen of een compleet nieuw interieur? De interieurmannen maken van elk project iets unieks, gebaseerd op jouw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Interieur is vaak een weerspiegeling van jezelf. Het proces tot een eigen unieke keuken of uniek interieur verloopt dan ook in continu overleg met jou als klant.

Voor een goed interieuradvies, bent u bij De Interieurmannen aan het juiste adres. Elk project wordt gestart met een verkennend gesprek, dat gratis en vrijblijvend is. Belangrijk in dit gesprek is om elkaar beter te leren kennen en wensen & budget te bepalen.

De kennismaking doen we het liefst op locatie, zodat we gelijk een gevoel krijgen bij de ruimte. Hier maken we gezamenlijk een moodboard, waarin we letten op de indeling en functionaliteit. Deze moet vooral gebruiksvriendelijk zijn.

Gemiddeld duurt het traject van aanvraag tot realisatie 6 weken.

Van ontwerp tot eindproduct

De grootste uitdaging voor jouw product is vaak het ontwerp en de ontwikkeling … De Interieurmannen, een partner die meedenkt in het ontwerpen van het complete interieur: van ontwerp tot eindproduct.