Meer ruimte nodig? Bekijk hier onze tips!

Word je soms ook gek van die rommel en blijf je maar ruimen? Bekijk onze handige tips hoe je van een rommelhok een overzichtelijke ruimte maakt. Dus ook als je geen schoonmaak prins of prinses bent, lijkt het door deze tips net of je heel erg gestructureerd en opgeruimd bent ????.

Grote wasjes, kleine wasjes

Bij veel huishoudens staan de flessen wasmiddel, wasknijpers en vaak nog wat andere rommeltjes bovenop de wasmachine en -droger. Maak een plank boven of naast je machines en zet er een dichte mand neer waar je deze flessen en rommeltjes in kan doen. Of als je voldoende ruimte hebt, maak een kast speciaal voor die rommeltjes. En je washok ziet er zelfs opgeruimd uit.

Tafeltje dekje

Heb je nu echt een klein huis en geen idee hoe je het anders kan inrichten? Denk bijvoorbeeld aan een inklaptafeltje. Als je ‘m niet meer nodig hebt, klap je de tafel zo tegen de muur aan.

Verandering van spijs doet eten

Heb je maar een kleine keuken en geen plek voor een ontbijttafel? Maak dan een ontbijtbar in de keuken of bij het raam. Heb je toch een lekker plekje om je ontbijt naar binnen te werken, in plaats van even snel in het handje op de bank.

Poppetje gezien, kastje dicht

Waar veel mensen een hekel aan hebben is de tv in de woonkamer. Ook al zijn ze tegenwoordig erg plat het is toch een ding dat erg aanwezig kan zijn. Creëer een kast met deuren ervoor. En omdat de tv tegenwoordig zo smal is, hoeft zo’n kast ook niet veel ruimte in te nemen. Maar wanneer je visite krijgt dan is die wel netjes weggewerkt en kijk je niet tegen zo’n lelijk zwart scherm aan.

Speelgoed ????

En dan al dat rondslingerende speelgoed! Dat is voor de meeste ouders echt een crime. Nou dat hoeft niet hoor. Heb je een ruimte over, maak daar een speelkamer van met wat kastjes en lades. Maar heb je geen ruimte over? Bekijk dan een plekje in je woonkamer waar je een mooie kast kan maken of een kast met lades kan plaatsen. Verdeel het speelgoed door een deel in de woonkamer te leggen en een deel in hun slaapkamer. Overdag een rommel en ’s avonds lekker alles weer opgeruimd.

Hulp nodig?

En weet je wat zo fijn is aan al deze tips? Wij kunnen het maken! Neem contact met ons op en maak een afspraak, zodat we jouw ideeën kunnen bespreken en realiseren.

Graag tot snel!
Groet,

Dirk, Willem & Jolanda
De Interieurmannen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *