Meet the Holzher and the BlumHoe worden de meubels bij De Interieurmannen gemaakt?
Er was eens … een welbekende reclame met als slogan ‘een beetje van jezelf en een beetje van …’. Dat geldt deels ook bij het maken van onze meubels. De Interieurmannen gaan voor topkwaliteit! En daarom werken wij met zeer nauwkeurige machines waaronder de Holzher en Blum Mini Press Pro.
Sinds dit najaar staan deze twee nieuwe machines in onze werkplaats. Zo kunnen wij meerdere series en meerdere projecten aannemen en tegelijkertijd kwaliteit garanderen.

De Holzher machine, wat kan deze machine allemaal?

De Holzher is een kantenlijmer. Nadat de plaat op maat gezaagd is wordt er band op de kant geplakt en de overtollige randjes af gefreesd met ABS (kunststof) of hout massief. Hij houdt precies de structuur van de plaat aan. Vanaf een rol freest hij eerst de dikte van de band eraf, zodat de maat goed is van hoe de plaat moet worden. Millimeters zijn hierin van belang, waar deze machine dan ook voor zorgt. Daarnaast maakt hij de kanten mooi rond.

 

Blum Mini Press Pro… wat doet deze machine allemaal?

Deze machine maakt bijvoorbeeld de scharniergaten in de deuren, de rijgaten voor de schappen in de kastjes, de boorgaten voor de ladegeleiders en de front bevestigingen voor de lades. Hierdoor kunnen wij de meubels daarna precies en op maat in elkaar zetten.


Waarom wij deze machines hebben aangeschaft?
Deze machines gaan beiden heel precies en snel te werk. Vooral wanneer wij een grote hoeveelheid moeten produceren, zijn deze machines ideaal! Zulke klussen vereisen namelijk een bepaalde mate van nauwkeurigheid die bijna onmenselijk is. Deze machines kunnen complexe opdrachten voor ons verlichten door herhaaldelijk exact hetzelfde product te produceren.

 

De voordelen voor de klant op een rij!

Door het gebruik van deze machines …
✔ kunnen wij sneller en nog efficiënter werken.
✔ is alles keurig strak en in de lijn.
✔ is nog netter afgewerkt.

 

Nu zijn het natuurlijk niet alleen de machines die al het werk doen, want zonder die handige handjes van onze mannen, voorbereiding en het juist en op maat instellen van deze machines, kunnen we alsnog geen vakwerk leveren. Kortom… een beetje van De Interieurmannen en een beetje van Holzher en Blum, om onze klant topkwaliteit te leveren.

Ook een meubel idee of een zelf ontworpen meubels door ons laten maken? Wij gaan graag met jou aan tafel om alles uit te tekenen. En een kijkje nemen in onze werkplaats mag natuurlijk ook altijd!

 

Graag tot snel!

Groet,
Dirk, Willem & Jolanda
De Interieurmannen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *