Middelpunt van het huis

Het middelpunt van het huis is… de keuken. Een keuken is een centraal punt binnen het huis of bedrijf.

We ontmoeten in de keuken. Broodje smeren, bakje koffie pakken. Komt collega’s tegen die u soms over de hele dag bijna niet spreekt, vult de koelkast met boodschappen en de kinderen roven de koelkast dan weer helemaal leeg 😉 .

De keuken heeft veel functies en het is daarom altijd roerig, maar wel gezellig. Er gebeurt altijd wat en we komen er de hele dag. De keuken mag er dan ook wel naar wens en van alle gemakken voorzien zijn. Maar wat is nu helemaal van deze tijd en waar moet u op letten bij het kopen van een nieuwe keuken? Hieronder een aantal tips & tricks.

Bepaal uw budget
Wat wilt u maximaal uitgeven aan de keuken. Het is makkelijker voor uzelf en de adviseur als u een budget heeft opgesteld. Zo kunnen wij gericht advies geven en voorbeelden laten zien. Om dan een keuken naar uw wens te maken én die van uw portemonnee.

Laat uw keuken opmeten
U vindt zelf dat u de keuken wel kunt opmeten want dat scheelt weer geld. Maar wat als u toch verkeerd opmeet, dan gaat het u juist extra geld kosten. Laat een specialist dit dan ook doen. Zo heeft u minder zorgen en wordt het voor u geregeld.

Keukentrends
Populair is het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Aardse tinten, hout, natuursteen, marmer. Deze materialen zijn in diverse keukenstijlen mogelijk. Houdt u van industrieel, landelijk of juist modern? Hieronder een aantal trends van nu…

Beton keukenblad
Beton is hot! Het is stoer, industrieel en robuust. Daarnaast is het makkelijk te combineren met eigenlijk wel alle stijlen. En is het tijdloos en goed te combineren met diverse materialen en kleuren.

Greeploos
Wat we op dit moment veel zien zijn greeploze keuken met soft close kastjes. Een strakke greeploze keuken is erg stoer en strak. Het voordeel van een greeploze keuken is dat er geen vervelende deurknoppen en handvatten uitsteken. Zo bezeert u of uw kindje zich minder snel en u blijft niet zo snel met u kleding haken.
Het nadelige van greeploos is wel dat mensen met reuma aan hun handen moeite krijgen met het openen van de deuren. Maar er zijn ook nog handvatten die heel stoer, strak en niet al te zichtbaar zijn. Er zijn genoeg mogelijkheden hierin.

Wat uw wens voor de keuken ook is, wij maken het.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij De Interieurmannen?
Wij maken graag een afspraak met u. Neem contact met ons op of stuur een e-mail. Dan kunnen wij samen uw wensen bespreken en voorbeelden laten zien.

Graag tot snel!
Groet,

Willem & Jolanda
De Interieurmannen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *